Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
Nepřesné informace o výrobku na e-shopu
- vejde se do nej vše na odpolední vyjíždku
- a pláštěnka taky příjde vhod
- je velmi lehky
- Kvalita
- Uchycení hadice na magnet
Oproti Camelbaku lepší řešení uchycení hadice, která nikde neplandá, ale pěkně drží.
- Oproti Deuter lepší poměr cena/výhon
- Skvěle pohodlné popruhy. Celkově je batoh velmi lehký a pohodlný. Stále ho voím na kole a skoro o něm nevím.
- Doživotní záruka na přezky, nevím zda platí i při nákupu v e-shopu.
- Perfektní poutka na uchopení zipů - snadná manipulace i v rukavicích.
- Dostupný pro ve vel S/M a M/L (při stejném objemu) pro různě velké postavy (já 175cm, hubený a M/L sedí perfektně).
- Kapsy na P i L bederním popruhu
- Do boční kapsy sáhnu i s batohem na zádech, nemusím ho sundavat.
- Méně vnitřních kapes. Uvítal bych např. jednu tenkou na zádech, která by vedla při celou výšku batohu i při rozdělení hlavního prostoru přepážkou na horní a dolní polovinu (na desky s A4 nebo na notebook)
- Kapsa na ramenním popruhu je na dnešní mobil malá a není odnímatelná.
- Ramenní popruhy drží v batohu na suchém zipu. Výhoda/nevýhoda? Nevím, prověří až čas.
lehký dobře nastavitelné popruhy
Lehký a kvalitní batoh, který opravdu sedí! Při jízdě se ani nehne. Kvalita!
Kvalitně řešeny batoh, který opravdu krásné sedí. Doporučuji!
- Krasny, kvalitní, propracovaný batoh
Kellys Lane 16l černý
Registrovaný uživatel
Přidáno: 28. prosince 2018
(naposledy upraveno 29. prosince 2018)
- Materiál
- Zpracování
- Popruhy na helmu
- Popruhy na chrániče
- Popruhy na bundu třeba, všechny schované v kapsičce
- Schovaná pláštěnka na batoh
- Plno kapes
- Píšťalka v zapínání
- Samostatná kapsa na vodní vak
- Zpevněné záda
- Zatím jsem na nic nepřišel
Naprostá spokojenost. Kdyby to byla jiná značka dala by mnohem větší cenu za batoh.
- :-) Kvalitní zpracování a materiály.
- :-) Odnímatelná pláštěnka.
- :-) Dobrý systém odvětrávání zad, který zřejmě ochrání i záda při pádu.
- :-( Jednotlivé kapsy jsou dostatečně prostorné, bohužel chybí organizér na cyklodoplňky (pumpa, duše, multitool, atd..).
Podle mého nározu dobrý poměr cena/výkon!
Dlouho jsem hledala náhradu za svůj letitý oblíbený Author batoh, který má síťované popruhy (pogumovanou hrubou síťovinu, přes 20 let drží, ale batoh se trhá jinde). Určitě jsem nechtěla mokré pruhy na ramenou :-) Tento má sice mezi dvěma vrstvami síťoviny nějakou lehkou pěnu, v horku do kopce jsem cítila trošku vlhko na ramenou, ale velmi rychle vše vyschlo, takže velká spokojenost. Letošní vedra batoh dobře prověřila :-D.
Je skvělý i v tom, že má hodně kapes, karabinu na klíče, místo na mobil, sluchátka,... i hole se dají dobře připevnit a drží. Jsem chodec, ale tento cyklistický batoh mi úplně vyhovuje na mé chození po horách nebo jinde v přírodě.
- velmi praktický
- barva uplne neodpovida obrazku
- Je to tak na sváču+bundičku.Netuším,jak se u báglu počítá objem.Uvádějí 10 litrů,prakticky max 4 litry....
- Batůžek je akorát na dámská záda. Díky nastavitelnosti všech popruhů se pěkně zafixuje na zádech a drží. A díky zádovému systému s mřížkou jsou záda při cestě pěkně odvětrávána. Díky 3 kapsám se dá obsah batohu dobře rozložit. je zde přední kapsa na peněženku, mobila. Pak malinká na klíče a velká na zbytek věcí.
- Žádnou nemá.
- super, splňuje mé očekávání, mám již pinguin 25 l a k max. spokojenost, prostě po všech stránkách SUPÉÉR !!!
- dobrá cena produktu
Pěkný
Lehký
Kvalitní
Dobrý systém odvětrání zad!
Sám o sobě částečně nepromokavý, navíc má pláštěnku
Zatím bez zkušenosti
- Ideální batoh na krátké vyjížďky
Zobrazuji 441 - 460 ze 473 recenzí « Předchozí 1...20 21 22 [ 23 ] 24 Další »