Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
Optimální na kolo a turistiku
Výborný, nemá slabinku
velice kvalitní batoh na kolo nebo turistiku. kvalitní vypracování, bohaté členění, lehký.
- praktický na cesty, doporučuji
Super batoh, nejen na kolo. V klidu na celodenní výlet, všechno se tam vejde. Super magnetické přichycení hadičky, pláštěnka. První batoh Osprey a již zvažuji nákup cestovní tašky.
- hodně prostorný, překvapil
- Batoh vypadá zpracováním kvalitně, se značkou nemáme zkušenosti, v praxi vyzkoušíme na kole až se oteplí
- Batoh je velmi lehký, má spoustu praktických kapes a přihrádek. Je vyroben z kvalitního materiálu.
Se všemi službami obchodu jsem velmi spokojena. Celý proces od objednávky až po výdej zboží proběhl hladce a bez zbytečných průtahů.
S objednaným batohem jsem velmi spokojena, splnil moje očekávání. Lze jej použít jak pro denní nošení, tak i pro turistiku a výlety.
Batoh je plně funkční, přesně tak, jak jsem očekávala.
Batoh je vyroben z velmi kvalitního materiálu.
Bohužel po rozbalení byla vpředu na síťce roztržená malá dírka ve švu. Již jsem potřebovala jako dárek, tak jsem si sama zašila, příště budu rozhodně vracet :-(
Lehký batůžek na jednodenní výlety.
Batoh je hezký, ale zdaleka nemá objem 10l, jak uvádí výrobce. Cca 5l je objem odpovídající skutečnosti.
- dobrá velikost
- lehký
- Ještě jsem neměla šanci ho využít, ale batoh vypadá bytelně, takže na túry a na běhání bude určitě super.
- dobře sedí na zádech
- materiál odolá lehčímu dešti i bez "pláštěnky"
- praktický organizér na nářadí
- hadička rezervoáru není odnímatelná jako u Camelbaku
- Moderný batoh, dobre vyzerá, dobrá cena oproti konkurencii
- Postavou som vyšší, preto je batoh na mojom chrbte dosť malý. Na ramenných popruhoch bolo sieťovanie nesprávne zašité, musel som to opraviť.
Celkovo je to pekný, moderný a dosť kvalitne spracovaný batoh. Som zvedavý ako dlho vydrží.
- Dobře sedí na zádech při jízdě na kole
- 10 + 2 litry by se do tohoto batohu nevešly. 2 l vak s vodou zaplní batoh z poloviny
- spokojen
vypadá pěkně, má všechno, co bylo v popisu zboží, dárek k Vánocům, takže uvidíme až ho dotyčný začne používat
Pěkný, pohodlný menší batoh, tak akorát pro syna
Zobrazuji 361 - 380 ze 473 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...24 Další »