Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
- Dobre
- Jedná se o dárek, manžel zatím spokojen
- Vše co potřebuji, dlouho jsem vybírala a u této vesty mi nic nechybí (zatím)
- Výborný na delší výlety, doporučuji, nepromokne
- Lehký
- Prostorný
- Praktický
- Odvětrává záda
Optimální batoh na kolo a jednodenní túry.
Velkou výhodou je že do zadní kapsy vejde 14 palcový notebook.
Výborné a logicky řešené uspořádání kapes a větrná záda.
Koupil jsem již druhý.
Prostě super
- spousta kapes
- vychytávky (kapsa na nářadí včetně taštičky, na magnet náustek u vaku na pití, držák na helmu atd.
- prodyšná úprava na zádech - ještě neotestováno
- velikost
- organizační vychytávky
- perfektně mi sedí na zádech
- dle dostupných (neotestovaných) informací není batoh voděodolný, ale možná se v tomto pletu a po prvním dešti budu překvapen
- Velmi solidní zpracování, pořádné švy, pevná látka
- Velké množství menších kapes
Příjemně sedi na zádech. Lehký. Kvalitní popruhy.
Krásný batoh na sport. Dostatečně velký
- Integrovaná pláštěnka,bytelná konstrukce
Dobře sedí na zádech
- Ani se nehne, soft flasky super, hodne kapes
- pekne a kvalitni zpracovani, cesky vyrobce
- uchyty na pripnuti veci z vnejsku batohu (popruhy soucasti)
- polstrovana kapsa na notebook (nebo ulozeni vodniho vaku ci cehokoliv dalsiho)
- moznost bocniho pristupu (snazsi dostupnost veci umistenych ve spod) + vnitrni sitovana kapsa v bocnim vstupu (lepsi organizace veci)
- vnejsi bocni kapsa se zipem (na lahev nebo jine drobnosti)
- lze kombinovat s dalsimi produkty od Acepac
- objem lze zvetsit na 20l (otevrenim zipu kolem zadoveho panelu)
- otvor na vyvod vodniho vaku
- samostatna plastenka soucasti
- uchyt na pripnuti blikacky
- bederni popruh nelze plne odepnout (ale lze schovat do prostoru mezi zadovym panelem a zadni stenou hlavni komory)
Velice dobre zpracovany a vzhledove pekny batoh za rozumnou cenu od ceskeho vyrobce. Batoh ma jediny vnitrni prostor, v nem je na zadni strane polstrovana kapsa na notebook (spis mensi), nad ni pak sitovana kapsa, Z vnitrku predniho dilu je v horni casti kapsa na zip; je v ni plastenka ale lze nahradit cimkoliv jinym. Pod no je jeste jedna sitovana kapsa na zip (napr. pro naradi, ma celkem uzky vstup). V bocnim vstupu je jeste jedna uzka sitovana kapsa (napr. na pumpicku nebo lahev). Detailnejsi recenze napr. https://dolekop.com...
V puvodni recenzi jsem litoval omezeny objem, 15l. Pozdeji jsem zjistil, ze batoh lze rozsirit o dalsich 5l po rozepnuti zipu kolem zadniho panelu (proto oznaceni "Exp" v nazvu). Perfektni reseni a vyborne zpracovane. Pro me tak idealni batoh na denni dojizdeni do prace a vyjizdky "na stredne tezko".
Záda jsou oddělená od batohu, takže jsou vzdušná, batoh sedí dobře, ale na mou obří postavu jen tak tak. Notebook se nevejde do kapsy na plvodní vak, škoda. Kapsička u bederního pásu je prostorná, ale mobil nepojme. Kvalita zpracování je velmi dobrá a očekávám, že chvíli vydrží.
Prostornější, než jsem myslel, jen těch kapes je tam nějak moc :-), naprosto v pohodě
- výborné zpracování, propracovaný batoh, pěkně sedí na zádech
- Hodně kapes
- Objem akorat na denní výběh do hor
- Krásné a kvalitní provedení batohu
- Splnil očekávání
- Na zádech drží a nehybe se
- Oceňuji přezky pres hrudník, rychlá manipulace
- SPOKOJENOST
- Dobrá cena
- Batoh je přiměřeně malý a lehký, vejde se do něj docela dost věcí.
- V tomto případě pouze velmi nehezká barva, ale to je otázka vkusu.
Batoh je fajn, jen ta barva nebyla OK a nakonec jsem zvolil černý.
Zobrazuji 241 - 260 ze 473 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...24 Další »