Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
- lehký
- padnoucí na záda jak ulitý
- zabudovaná pláštěnka
- hezké provedení, decentní barvy
- síťkové odvětrávání zad
- bederní popruh
- zapíná hrudního popruhu na magnet (praktické a rychlé rozepínání)
- členěné kapsy
- snadno se špiní pružná kapsa a špatně lze vyčistit
- už druhá vesta, proto po několika letech opět zakoupená
- perfektně sedne na hrudník
- možnost použít vak nebo láhve
- strečový materiál
- dobře se dají upevnit hole
- Hezká barva
Batoh mi vůbec neseděl na zádech. Při mé výšce 160cm, nevyhovující tvarování zad. I při povolení nebo utažení rameních popruhů neseděl. Když zkoušel manžel 180cm, neseděl mu také. Vracím.
- dobrá organizace prostoru – spousta kapes a přihrádek
- 2,5l hydrapak součástí
- magnetické uchycení náustku
- systém pro uchycení otevřené přilby
Kvalitně zpracovaný cyklistický batoh, lehký, vše dobře sedí. Zadní panel s odvětráváním.
- Kapsa na vodní vak
- Malý lehký
mě vyhovuje
Je to moc pěkný batoh. Ještě jsem ho nevyzkoušel, ale na první pohled vypadá, že se bude velmi hodit na cyklo i moto výlety. Pevně přisedá k tělu a není to žádný beztvarý pytel. Zároveň má reflexní barvu, takže na silnici bude dobře vidět. Není ani velký ani malý a vše potřebné se do něj vejde se zachováním aerodynamiky a volnosti při pohybu. Oproti jiným podobným značkovým batohům je zde přiznivá i cena. Už se těším až batoh vyzkouším v praxi.
Osprey Siskin 12l obsidian black
Přidáno: 30. dubna 2023
(naposledy upraveno 30. dubna 2023)
Zakoupeno v Hupnakolo.cz
Neuveritelne maly vstup do hlavni kapsy
neumím posoudit, je to dárek na přání...
- dobře zpracovaný
- pláštěnka
- plastová deska na zádech, síťka je v malé vzdálenosti
- čekal jsem na RAB ještě lehčí produkt
Opravdu maličký batoh
- ........
- vyšší cena
- pláštěnka
- hodně kapes
- nepotí se ti záda
- přesně dle potřeb, kvalitní materiál
- Hezký batoh, sedí velikostně na 4 leté dítě.
- Odpovídá představě.
- kvalitní batoh, vítěz testu (dTest)
- do boční kapsy na pumpičku se dá vložit například deštník, nebo plechovka s nápojem
- Batoh má na zadní straně kapsu, např. na CamelBak. V této kapse jsem u předešlých batohů přenášel různé dokumenty A4, časopis atd. U tohoto batohu (vel. 24 l) je kapsa o pár cm nižší než papír A4, takže papíry nejsou zcela chráněny a mačkají se.
Luxusní batoh pro cyklistu.
- Malý, ale prostorný, hodně postranních kapsiček.
Naprostá spokojenost. Sedí perfektně, člověk o ní ani neví, flašky dobře přístupné nemusí se ani vyndavat.
Zobrazuji 201 - 220 ze 473 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...24 Další »