Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
Kvalitní zpracování a užitečné vychytávky
- Pohodlný batoh jak na kolo, tak i na túry.
- Na oko hezký design a odvětrané záda i když ve srovnání se starší verzí přeci jen méně vzdušné, čistitelné a taky hůř udržovatelné.
- píšťalka,
- integrovaná pláštěnka,
- odolný materiál,
- Kapsička na bederním pásu.
- Ve srovnání s modelem 2021 zásadní kroky směrem vzad :
- 1. Zádový systém z drátu a ne z pásoviny se doslova zarývá do tkaniny a je obtížné na něm batoh srovnat symetricky. Původní systém méně zatěžoval samotný batoh pnutím.
- Navíc ohyb drátu ve spodní části velice znesnadňuje rychlé a jednoduché vytažení a zasunutí pláštěnky - musí se do kapsičky doslova "narvat a "nakrkvat".
- 2.Napnuté zádové sýto je z textilie a po stranách polstrované, takže nasákne potem a bude nutno ji častěji a důkladněji prát. Starší model měl plastovogumovou síťku, kterou stačilo otřít mokrým a následně suchým hadrem. Navíc prostě lépe "chladila".
- 3. Odstraněny kompresní přezky po stranách
- 4. Odstraněná rychle přístupná vertikální kapsa
- 5. Odstraněna možnost zvětšení o 3l.
- 6 zbytečné zipy na otvorech pro hadičku hydrovaku.
Průměr, průměr, průměr a k tomu předražený, nebýt výhodné nabídky v Allegru, tak ho hodnotím jako mizerný, za cenu lehce na 1k korun se dají negativa zkousnout. Batoh jsme objednal po zkušenosti s jeho větším bráškou modelu 2021, který je doslova návykový ale o to vetší bylo moje zklamání po zjištění že Ferrino umí takřka perfektní konstrukci a princip batohu pro potivé jedince takto zprznit. A to za cenu ještě vyšší než stojí/stál předchozí model. Doslova "o..baný" zádový systém, který nadměrně namáhá švy, jak konstrukce tak odvětrání zad, odstranění praktické, rychle přístupné, vertikální kapsy, kompresních spon a možnosti zvětšení tento model a velikost ( ostatní velikosti mají alespoň možnost zvetšení a komprese) posunul na úroveň základního baťůžku, který navzdory značce potěší, pokud bude do 1000 ale i tak nenadchne ve srovnání s modelem 2021. Pokud se moc nepotíte, a nejste nároční a najdete ho jako já za super cenu, tak ano ale rozhodně ne za cenu přes 2,5k korun.
Doporučení - sice dávám ANO ale s velkou výstrahou a zdviženým prstem. Jako lehký odvětraný základní cyklobatoh na kratší jízdy snad svoje splní.
- Spousta využitelných kapsiček
- Překryt na přilbu překáží otevírání hlavní komory batohu, je nutné jej vždy rozepnout. Pro držení přilby je ale stabilní.
Bederní pás je odepínací pomocí suchého zipu a spony. Tím je ovšem znemožněno utažení bederního pásu na velmi štíhlou postavu (vysportovaný 15iletý teenager). Vyřešil jsem to zásahem do výrobku, suché zipy jsem odstřihl a bederní pás natvrdo přišil ke sponě. Přišel jsem tím sice o záruku na výrobek, ale získal velmi slušný batoh pro syna. Přesto bych uvítal spíš bederní pás sundavací celý včetně bočnic.
- kvalitní zpracování, dobře vymyšlené přihrádky
- do kapsičky na popruhu v pase se vejdou jen mince nebo prastarý telefon
- malý a lehký
- dobře sedí
- v poměru ke kvalitě hodně dobrá cena
Vhodný na krátký výlet, pojme větrovku, slabou mikinu, svačinu, dostatečně pevné vnější kapsy např. na dvě malé lahve. Šikovná vrchní zipová kapsa na drobnosti, které je potřeba mít po ruce a ještě jedna malá síťová kapsa se zipem uvnitř batohu umožní přehledné ukládání obsahu.
Skvěle promyšlené uspořádání.
- Bezva pláštěnka
- Kvalitní, profesionální.
- Už kupujeme třetí, používá ho dcera i syn.
- Dobrý batůžek
Je super, bezvadně sedí, je lehoučký. Chybí pouze nějaký reflexní prvek,.
Skvělé zpracování, dobře sedí na zádech, používám na kolo a lehkou turistiku.
Batoh má vhodný rozměr pro cyklistiku
Dlouho jsem hledala ideální batoh na kolo a jednodenní výlety. Tenhle je naprosto perfektní. Lehký, dostatek místa na vše (vešla se i baterka pro e-kolo), úžasné vnitřní uspořádání.
- Lehká
- 4 litry plne dostačující
- Píšťalka
- Spousta úchytů
- Praktické kapsy i uzavíratelné
- Přijatelná cena
Vesta je lehoučka a dobre padla. Velikost M mi skvele padne. Mam pocit ze ji na sobe vybec nemám.
- skvělý batůžek, lepší než jsem čekal. Je to náhrada za asi 18 let starý cyklo Deuter 18l, který se už začal zevnitř drolit.
- pohodlný na nošení, zároveň dostatečně velký na velkou PET lahev, mikinu a pár drobností
- polstrovaná záda, slušná na takhle malý batůžek
- praktické kapsy na zip
- pláštěnka
- pěkná barva
- koupil jsem ho navíc v akci za super cenu
zatím nevím o žádné nevýhodě.
Perfektní batoh. Je příjemný na zádech. Odvětrávání funguje. Má krásnou výraznou barvu.
Super
- Plně funkční, dobře sedí na zádech a výborně odvětrává, tričko pod ním není vlhké nebo mokré, jako u batohů s přímým dotykem zad. Recenze přímo skvělá.
sedí na zádech
Batoh jsem vybral, protože i při tomto obsahu má ve výbavě pláštěnku. Bohužel do batohu i při nasazení pláštěnky zatéká otvorem pro vývod hadičky z hydrovaku.
Také použití suchých zipů pro připnutí hadičky na ramenním popruhu je nevhodné. Suché zipy ničí méně odolné oblečení.
Zobrazuji 21 - 40 ze 473 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...24 Další »