Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické batohy
- Vše
Super
- supervychytavky, jako integrovana plastenka, kapsa na mp3, spousta ruznych jinych prihradek a 3l rezervoar na vodu
maximalni spokojenost, mohu jen doporucit, pro nekoho kdo jezdi na delsi trasy
Přesně splňuje moje potřeby. Je kvalitní a propracovaný.
dobrý
- zpracovani,
- kvalita materialu,variabilita,
- stejny typ mi slouzil denne osm let
S timto typem batohu mam jen kladne zkusenosti
Vyborny pomer cena/vykon
- Perfektní odvětrávání zad. Hodně se do něj vejde.
Doporučuji ke koupi.
- Lehký, praktický, prostorný s vakem na vodu.
Bez chyby.
HAVEN Boisson
Monika Matějková
Přidáno: 30. dubna 2012
(naposledy upraveno 30. dubna 2012)
Zakoupeno v CykloStore.cz
- Chtěla jsem využít batoh s hydrapackem při Nordic Walking,
- zajímavá cena
- u batohu není žádný návod pro laiky, doteď nevím jak umístit hadičku ven, zřejmě z pootevřeného zipu....????
Psala jsem dotaz do prodejny, nebylo mi odpovězeno.
- Skvele sedi na zadech, ma rozmery prirucniho zavazadla do letadla, ma perfektni kapsicky, velice dobre zpracovani a detaily.
Hledala jsem batoh spise na cestovani, abych ho mohla vzit do letadla a narvala tam i svuj 17ti palcovy notas. Na pohled vypada mensi, ale vejde se tam opravdu hodne veci.
- Hmotnost
- velikost
- spousta prostoru
- plastenka
- skvělý zádový system
Skvělý lehký batoh na jednodenní vyjížďky. Super barva, jde dobře vidět i za tmy. Vejde se do něj co potřebujete :)
- Plně mi vyhovuje.
Vyhovuje mi cena i výrobek.
- mnoho kapes
- funkční záda
- pláštěnka
- ideální velikost na jednodenní výlety s dětmi
Batoh jsme koupili, protože má ideální velikost na jednodenní výlety, má mnoho kapes a pláštěnku.
- na zádech sedí super
- ideální tvar
- moderní stylový design
- velká kapsa by mohla být dělená....
....dal jsem si do ní telefon, spadnul až dolů a protože jsem neměl pořádně dotáhnutej vývod, tak mně vytekla voda a telefon vytopila-moje blbost..:-))
- přesně splnil moje očekávání - využívám jak na kolo tak na dlouhé vycházky se psy - batůžek je lehký, dobře sedí na zádech a umožňuje mi vzít sebou do terénu nutné věci i lahev s vodou
doporučuji :)
- jsem nadšená, už jsem se párkrát lekla, že jsem ho někde nechala, jak krásně sedí na zádech
zatím velmi pohodlný, funkční
- Kvalitní zpracování
- Rezervoár na vodu
- Ještě bych uvítal snad jen nějakou menší spodní kapsu u batohu, jinak nic..
Skvělý batoh, jak do města, tak do přírody
Na zádech krásně sedí, nikde netlačí..
- proste pecka, hodi sa takmer na veskeru outdoorovu cinnost, a sport
dlho som vahal nad batohom kvoli cene, lebo nieje to lacna zalezitost, ale oplatilo sa a vrelo odporucam kazdemu...
- lehky, prostorny, skvela konstrukce na zada, plastenka a dalsi vychytavky
Doporucuji tento produkt, pokud hledate multiucelovy batoh na turistiku, cyklistiku i kratke vikendove vylety.
Nejvic mi vyhovuje zadova konstrukce, skousela jsem vice typu, tahle mi nejvic sedi.
Batoh ma dalsi vychytavky - drzaky na hule, bocne kapsy, prostor na hadicku s vodou a plastenku.
Takisto je velmi uzitecna moznost predelit prostor uvnitr batohu.
- Kvalita zpracování
- Batoh se dobře nosí
- Integrovaná pláštěnka
- Speciální kapsa pro mapy
- Design
- Vysoká cena
- Obtížně přístupné zipy
Deuter Trans Apline považuji za velice vydařený model batohu. Má kvalitní zpracování, jak je u této německé značky zvykem. Také vyšší cenu, než jiné batohu v podobné kategorii. Jediné, co mi vadí, jsou těžce přístupné zipy, ale to kvůli tomu, že výrobce si dal záležet, aby byly chráněny lemem látky a netekla do batohu přes zip voda a zip samotný nebyl patrný. Proto se nehodí příliš pro každodenní celodenní použití, ale spíše do terénu nebo do situací, kde nebude muset často otvírat hlavní úložný prostor batohu a vystačíte si s okolními kapsami. Sám ho používám každý den na běžné nošení a začíná mi to vadit. Na druhou stranu, je velice pohodlný a dělá mi problém už nosit cokoliv jiného. Kdyby byly Deuter batohy levnější, tak bych si klidně koupil 2, vhodněji zvolené.
- Kvalita, rychlost dodání zboží
OK